210 9352414

Πρόγραμμα ΔΥΠΑ: Ενίσχυση πρώην ανέργων (30-55 ετών) με 14.800 ευρώ
3 Νοεμβρίου, 2023

Πρόγραμμα ΔΥΠΑ: Ενίσχυση πρώην ανέργων με 14.800 ευρώ

Πρόγραμμα ΔΥΠΑ: Το νέο πρόγραμμα προσφέρει 14.800 ευρώ σε Πρώην Άνεργους που έχουν δημιουργήσει την επιχείρηση τους! Ισχύει για επιχειρήσεις από 01/01/2022 έως 16/10/2023 και αφορά άτομα ηλικίας 30-55 ετών. Οι αιτήσεις αφορούν όλες τις περιφέρειες εκτός Αττικής και Νότιου Αιγαίου.

Ας δούμε αναλυτικά τι αφορά:

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης της ΔΥΠΑ όπου αδιαμφισβήτητα προσφέρει 14.800 ευρώ σε κατόχους κάρτας ΔΥΠΑ. Οι εγγεγραμένοι πρώην άνεργοι, νυν επιχειρηματίες, ηλικίας 30-55 ετών που πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση τους.
Αφορά το πρόγραμμα ενίσχυσης και ανάπτυξης νέων επιχειρήσεων από άτομα που δημιούργησαν την επιχείρηση τους από 2022 έως 2023. Ας δούμε αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία.

Επομένως ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της ΔΥΠΑ:

Δημιουργία επιχείρησης

Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει να έχετε δημιουργήσει τη δική σας επιχείρηση από την 1η Ιανουαρίου 2022 έως τις 16 Οκτωβρίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε ξεκινήσει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Οικονομική ενίσχυση ΔΥΠΑ

Το πρόγραμμα σας παρέχει μια οικονομική ενίσχυση ύψους 14.800 ευρώ. Αυτό το χρηματικό ποσό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη και τη διαφήμιση της επιχείρησής σας. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ιστοσελίδων, το ψηφιακό μάρκετινγκ, τη δημιουργία περιεχομένου, την επικοινωνία με το κοινό και άλλες ψηφιακές επενδύσεις.

Το ποσό θα διανεμηθεί σε 3 δόσεις:
  • 1η δόση ύψους 4.000 ευρώ, μετά την έναρξη δραστηριότητας στη ΔΟΥ και σε κάθε περίπτωση κατόπιν της έκδοσης της απόφασης ένταξης της πρότασης (Ορόσημο Α).
  • 2η δόση ύψους 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του α’ εξάμηνου από την έναρξη τ ης επιχείρησης, κατόπιν επαλήθευσης της λειτουργίας για χρονικό διάστημα 6 μηνών (Ορόσημο Β)
  • 3η δόση ύψους 5.400 ευρώ, μετά τη λήξη του β’ εξάμηνου από την έναρξη της επιχείρησης, κατόπιν επαλήθευσης της λειτουργίας για χρονικό διάστημα 6 μηνών ( Ορόσημο Γ).

Να θυμίσουμε πως το πρόγραμμα επιδοτεί όλες τις περιφέρειες πλην Αττικής και Νοτίου Αιγαίου.

Ψηφιακή οικονομία

Η επιχορήγηση της ΔΥΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της ψηφιακής οικονομίας στη σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα. Ενθαρρύνει τους νέους επιχειρηματίες να αναπτύξουν την ψηφιακή τους παρουσία και να ανταγωνιστούν στη ψηφιακή αγορά.

Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιδότηση για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του ψηφιακού κόσμου. Το πρόγραμμα ΔΥΠΑ σάς δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Λάβετε πληροφορίες μέσα από τον σύνδεσμο και συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να δείτε στο site μας: espabcla.gr